Divosa Teamfoto
Portret 2014
Rick van der Kleij Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt

Collega Rick van der Kleij mocht een online bijeenkomst ontwerpen en modereren voor de Programmaraad regionale Arbeidsmarkt. Maar dat redde hij niet alleen. Samen met Dagvoorzitter.nl stelde hij een team samen. Dat bestond deels uit professionele collega's Desiree Hoving, Esther van der Voort, Kamille Kres, Marco Bakker, Piet-Hein Peeters, Saber Benjah, Sandy Nijhuis en Stefan Wijers. En deels trainde hij eigen mensen van de organisatie, samen met Jan-Jaap In der Maur.

Kjell en ik

Mensen thuis moeten een dag lang geboeid blijven. En de interactie tussen ons duo leverde meer energie dan één dagvoorzitter kan leveren. (Eline Meijer, directeur KIBG)

Het online Congres Basis GGZ 2020 werd gemodereerd door Kjell Lutz en Wendelien Wouters. Waar Kjell de rust en stabiliteit bracht, bracht Wendelien warmte en spontaniteit. De deelnemers waren laaiend enthousiast: "Ik ben helemaal onder de indruk van hoe mooi en leuk je een digitaal congres kunt maken", aldus één van hen.

Over de 5 succesfactoren van het duo-dagvoorzitterschap schreven ze een blog.

Recruitment Tech 2020 1
Annemarie van Campen fotograaf Gerhard Taatgen high res 665
Annemarie van Campen Recruitment Tech 2020

Van een live event, naar hybride event, naar een volledig online studio broadcast. Dit event was een typisch voorbeeld van een bijeenkomst in 2020. Door de juiste wijzigingen in het programma door te voeren, lukte het een energieke show neer te zetten, in een flink tempo, met wisselingen tussen presentaties, tafelgesprekken en zelfs een volledige awardshow.

Bekijk de aftermovie:

JJ danst

"Super helpful course! Practical activities were memorable and applicable".

At Med-El, they organize client-events on a weekly basis. We helped them pivot to online, by training them to moderate online and to design dedicated virtual meetings.